Двоє чоловіків влаштували стрілянину в кафе Коростеня: один загинув, інший - у лікарні

В одному з кафе Коростеня виникла сутичка між групою чоловіків, у результаті якої двоє із них отримали вогнепальні поранення, один з поранених згодом помер

Про це повідомляє прес-центр Нацполіції Житомирської області.

У поліції розповіли, що 3 березня з проміжком у півгодини отримали повідомлення з лікарень, куди привезли жителів райцентру, 1991 та 1995 р.н., з вогнепальними пораненнями. З'ясувалося, що інциденти пов’язані між собою.

Того вечора, близько 18:45, травмовані зустрілися в одному з кафе міста. Вони почали спілкуватися, однак невдовзі між ними виникла сутичка, що закінчилась стріляниною.

"Один з чоловіків отримав поранення черевної порожнини, що у подальшому призвело до його смерті,  інший  - наскрізне поранення грудної клітини" - наголосили у відомстві. 

У цій справі розпочали досудове розслідування за фактом умисного вбивства, замаху на злочин та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Обидва чоловіки раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за хуліганські дії у складі груп та інші правопорушення.