Юрій Крисін явився на суд і привів з собою сотню тітушок

На місці є активісти, які вимагали від Крисіна явитися в суд і яким Крисін погрожував після акцій. Під будівлею суду багато поліції

Організатор тітушок на Майдані Юрій Крисін явився в Дарницький суд. Туди ж він привіз з собою біля 100 тітушок. Біля суду є активісти, які проводили акції проти Крисіна, приїздили до нього в лікарню та додому, нагадуючи йому явитися в судові засідання, і яким Крисін погрожував після акцій. Під будівлею суду багато поліції.

За словами активістів, привів тітушок Крисін для охорони, аби йому знову не облили обличчя зеленкою, як було в клініці серця

До цього Крисін проігнорував два судових засідання: 23 лютого та 1 березня.

26 лютого активісти разом з журналістами навідали Крисіна в клініці серця. Там він опинився 23 лютого, напередодні суду по збройному нападу ним на АЗС. Але на суд він не з'явився, мотивуючи відсутність госпіталізацією. Так само він проігнорував апеляцію по запобіжному заходу, розгляд якої мав відбутися 1 березня, також мотивуючи відсутність станом здоров'я.

Після цього засідання апеляційного суду у справі Юрія Крисіна перенесли на 19 березня. У зв'язку з відсутністю підтверджень хвороби, суд прийняв рішення про примусовий привід підозрюваного. Виконавцем призначено ГУ Національної поліції України в м.Києві.

Так як з клініки сердця, після візиту активістів та реакції МОЗ, Крисін зник, а в інших лікарнях знайти його не вдалося, активісти навідалися до будинку Крисіна в Гатне. Вони розмалювали йому забор і сніг перед подвір’ям, нагадавши про необхідність прийти на суд.

Крисін пообіцяв в телефонній розмові прийти на суд 5 березня.

Нагадаємо, ввечері 18 лютого 2014 року на перехресті вулиць Володимирської та Великої Житомирської озброєні чоловіки напали на журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія та ІТ-фахівця Олексія Лимаренка, які їхали у таксі. Водій таксі отримав травми ноги, Лимаренко - обличчя, а Веремій - кульового поранення в груди.