У Одесі затримали чоловіка, який обезголовив свою знайому

Під час сварки чоловік спочатку вистрілив у голову знайомої, а потім відрізав її

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

27 лютого у квартирі на вулиці Середній в Одесі поліцеські виявили тіло молодої жінки з відтятою головою. Тоді одразу було встановлено, що загибла - господиня квартири, 1989 року народження.

Під час розслідування жахливого вбивства в поле зору правоохоронців потрапив 24-річний знайомий загиблої. Після проведення низки необхідних заходів його затримали. Повідомляється, що під час затримання чоловік намагався накласти на себе руки.

Поліцейські виявили, що у ніч смерті жінки між потерпілою та підозрюваним стався конфлікт. Спочатку злочинець вистрілив в голову своєї жертви з пістолета, а потім відрізав її та, забравши з собою, пішов геть. Крім цього, з квартири одеситки він прихопив деякі її речі, - зокрема, золоті прикраси та взуття. Їх конфіскували під час обшуку в орендованому чоловіком офісі. Також поліцейські вилучили та направили на експертизу ймовірне знаряддя злочину - пістолет.

Навіть зізнавшись у вчиненому, зловмисник відмовився співпрацювати з правоохоронцями та показувати, куди подів частину тіла вбитої жінки. Згодом тіло знайшли в землі на околиці міста.  

Чоловіку повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: "Умисне вбивство" та "Розбій". У разі визнання чоловіка осудним йому загрожує довічне позбавлення волі.