У "Ромі" розповіли про травми хлопця, якого штовхнув через рекламний щит футболіст "Шахтаря"

"Рома" повідомила про стан 16-річного хлопця, який подавав м'ячі під час матчу Ліги чемпіонів та постраждав від агресії форварда "Шахтаря" Факундо Феррейри

Про це повідомляє Forzaroma.

У 16-річного гравця юнацького складу "Роми" Маттео Канчелльєрі, який подавав м'ячі футболістам під час матчу Ліги чемпіонів, зафіксували ушкодження зап'ястя та коліна. Юнаку надали першу допомогу безпосередньо на стадіоні, після чого його госпіталізували та оглянули медики у лікарні.

Під час другого тайму матчу "Рома" - "Шахтар" аргентинський форвард донеччан Факундо Феррейра розлютився через те, що "болбой" довго не дає м'яч та штовхнув його, після чого хлопець перелетів через рекламний щит.

Поведінка Феррейри обурила футболістів "Роми" та вболівальників. Рефері обмежився жовтою карткою аргентинцю, однак після детального розбору інциденту, УЄФА може вдатися до суворішого покарання нападника "Шахтаря".

Пізніше інцидент прокоментував і сам постарждалий. 

"Дякую усім, хто турбувався про мене. На щастя, нічого серйозного немає. Це був лишень прояв неконтрольованого гніву гравця. Напевно, така його людська сутність", - написав Канчелльєрі у Instagram.