До Києва з сьогоднішнього вечора до понеділка обмежать в'їзд вантажівок

Сьогодні з 7-ї години вечора і до понеділка, 19 березня, вводиться режим обмеження в’їзду великовагового та великовантажного транспорту до Києва

Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, повідомляє прес-центр КМДА.

Він пояснив, що такі заходи вводять у зв’язку зі складними погодними умовами. Це дасть змогу уникнути блокування руху на дорогах і перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки.

За його словами, усі профільні комунальні служби міста приведено до максимальної готовності для прибирання снігу.

"Крім того, міська влада звернулася до Міноборони та МВС з проханням у разі необхідності (за зверненням районних адміністрацій) залучати спецтехніку та особовий склад до прибирання автомобільних доріг, тротуарів, переходів тощо", - наголосили у відомстві. 

Столичних водіїв у свою чергу закликали не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях для належної роботи снігоприбиральної техніки. 

Також киян закликають цими вихідними  не користуватися особистим авто та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту, особливо для поїздок у центральну частину міста.