Світовий бренд презентував нову лінійку літніх шин. Новини компанії

Світовий бренд Nokian Tyres презентував нову лінійку літніх шин

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Уже за тиждень-другий автолюбителі вирушать на СТО "перевзувати" свої автомобілі на літню гуму. Напередодні сезону світовий бренд Nokian Tyres презентував лінійку шин преміум класу.

За оцінками фахівців вони однаково підходять для подорожей в умовах перемінних погодних умов, проспектами мегаполісів чи міжміськими дорогами. А ще автомобіль впевнено тримається покриття на пошкоджених ділянках шляху. Це покришки Преміум класу, розраховані на власників потужних автомобілів та кроссоверів.

"Лінійка Nokian Hakka black - це гордість компанії - ю еш пі індекс - це високошвидкісна шина. У тестуванні даної шини брав участь дворазовий чемпіон "Формула-1" Міка Хаккінен. Hakka black 2, black 2 SUV пропонує комфортне та надійне водіння в будь-яких погодних умовах", - зауважила керівник відділу маркетингу компанії Nokian Tyres Україна Альона Коломієць. 

Ще один тип покришок для позашляховиків - Nokian Blue 2 SUV. Вона успішно витримує такі пошкодження, як биття та порізи. Шина має посилену боковину, завдяки арамідним волокнам, які для багатьох відомі як кевлар.

Tехнологія "aramid sidewalls" в шинах Nokian Tyres захищає наші шини. Наприклад, при наїзді на всілякі перешкоди, потрапляння в ями, боковина шини залишається цілісною. Існує велика ймовірність, великий відсоток того, що ваша шина вціліє і не розірветься, використовуючи цю технологію", - наголосив продакт тренер компанії Nokian Tyres Андрій Коробов.

Вже 8 років компанія при купівлі шин надає автовласникам розширену гарантію.

Купуючи шини лінійок Nokian Hakka або Nokian Hakkapeliitta в мережі шинних центрів Віанор водій отримує розширену Hakka гарантію. Послуга передбачає заміну шини в разі її випадкового пошкодження або проколу на аналогічну модель безкоштовно або безкоштовний ремонт", - підсумувала Коломієць.

Літні Шини сімейства Nokian Hakka гарно зарекомендували себе в  Європейських країнах, Україні та Росії. На вітчизняному ринку новинки вже надійшли у продаж. Покришки випущені у розмірах від 16-ти до 22-х дюймів.