Рятувальники попереджають: деякі області ще 2 дні замітатиме снігом

У деяких областях України 20 та 21 березня очікується ускладнення погодних умов, зокрема сильний сніг та ожеледь

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У відомстві зазначили, що наразі сніг спостерігається у Миколаївській області, а Закарпатську, Івано-Франківську, Одеську, Львівську, Тернопільську та Чернівецьку області накриває невеликий сніг. 

"Рух транспорту на автомобільних дорогах забезпечено. Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України від Укравтодору залучено 1 тис. 846 чол. та 1 тис. 449 од. техніки. Аеропорти та морські торгівельні порти працюють у штатному режимі", - наголосили у ДСНС. 

Тим часом два населених пункти Донечинни досі залишаються без світла. Така сама ситуація і з двома населеними пунктами Луганської області. 

Сьогодні вдень у Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях очікуються сильні сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Приріст снігового покриву становитиме 10-15 см.

21 березня вночі та вранці у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській та Дніпропетровській областях буде сильний сніг, приріст снігу орієнтовно 10-12 см.