Савченко заявила, що Тимошенко мала зустріч з ватажком "ДНР" Захарченком

Народний депутат Надія Савченко стверджує, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко спілкувалася з ватажком окупантів "ДНР" Олександром Захарченком

Про це вона заявила в ефірі одного з каналів, повідомляє "Укрінформ".

Вона зауважила, що коли вдруге поїхала з бойовиками Захарченком та ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким на перемовини, для того, щоб нібито обговорити звільнення заручників, дізналася, що Тимошенко також колись спілкувалася із Захарченком.

"Але вона постаралася цього уникнути і осудила мене за те, що я спілкувалася. На які саме теми спілкувалася Юлія Володимирівна? Звичайно, тільки про Україну. Вона хотіла, щоб її підтримав Донбас. Тому ось це лицемірство, яким "Батьківщина" весь час красиво прикривається, мене вразило до глибини душі", - наголосила Савченко.

Зазначимо, сьогодні під час засідання регламентного комітету Верховної Ради розглядається подання на притягнення до кримінальної відповідальності Савченко. Під час нього генпрокурор Юрій Луценко розповів, як Савченко і Рубан возили зброю з "ДНР", щоб влаштувати замах на президента Петра Порошенка і теракт.