Юридичні послуги переходять в месенджери: інновації від Bitlex вже у Telegram. Новини компанії

Юридичний сервіс Bitlex, який вже не перший рік впроваджує інновації на юридичному ринку, запустив свій новий проект в Telegram - BitlexBot, який допоможе кожному бажаючому отримати доступну та якісну допомогу щодо аналізу договорів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Мобільний месенджер Telegram пропонує величезну кількість цікавих каналів, які допомагають автоматизувати багато процесів в роботі і ефективно вирішити повсякденні завдання. Користувач сам вирішує, що йому читати і дивитися.

Якщо потрібна консультація при укладенні договорів і ви не знаєте до кого звертатися - на допомогу прийде BitlexBot, який стане незамінним помічником, як у роботі, так і в повсякденних питаннях.

BitlexBot в месенджері Telegram (username: @BitlexBot) дозволяє кожній людині швидко і доступно звернутися за юридичною допомогою для отримання юридичного аналізу договору, який має бути підписаним або який вже
підписаний. Термін надання юридичного аналізу становить не більше 24 годин.

Тепер кожен може швидко і за доступною ціною отримати якісний юридичний аналіз будь-якого договору і убезпечити себе від можливих ризиків в майбутньому.

Для того щоб скористатися послугами BitlexBot необхідно:

BitlexBot автоматично виконує всі дії щодо прийняття на роботу і оплати послуг щодо юридичного аналізу договорів відповідно до заданого алгоритму. Користувачеві залишається тільки слідувати підказкам і отримати бажаний результат в зазначені терміни.

Незважаючи на те, що в даний момент BitlexBot володіє функціоналом виключно з аналізу договорів, незабаром з'являться функції, які зроблять його комплексним інструментом для роботи, який може замінити собою цілий штат працівників.
Планується впровадження можливості:

1) отримання юридичних консультацій прямо в месенджер;
2) завантаження шаблонів документів прямо з Telegram і багато іншого.

Крім того, незабаром планується запуск BitlexBot в Facebook, що значно спростить роботу багатьом користувачам.

Особливу увагу при розробці бота було приділено зручності для користувача. Зокрема, оплата за надані юридичні послуги встановлюється виходячи з кількості сторінок договору. BitlexBot автоматично формує і направляє користувачу рахунок, платіж за якою здійснюється одним з провайдерів платіжних послуг.

Таким чином, кожен користувач отримує надійний і зручний інструмент для роботи, який допоможе оптимізувати, як процеси в бізнесі, так і вирішити питання повсякденного характеру.