Кличко зібрався у президенти

Міський голова столиці України Віталій Кличко може взяти участь у виборах президента країни, які мають відбутися навесні 2019 року

Про це він заявив в інтерв'ю німецькій газеті Tagesspiegel.

"Я цього не відкидаю, однак перед цим я повинен досягти успіху в Києві і довести до кінця те, що я обіцяв людям", - сказав Кличко.

За словами очільника столиці України, колишнього чемпіона з боксу, у спорт він повертатися не збирається, а хотів би досягти чогось більшого.

"У боксі мені більше нема чого доводити, я вже все зрозумів. Моє головне завдання набагато складніше виконати, ніж бути чемпіоном світу в суперважкій вазі: проти корупції, проти викликів, боротьби з агресією Росії і за досягнення змін для моєї країни і мого міста.

Будучи боксером, я бився три або чотири рази на рік. Зараз я борюся 365 раз в рік - щодень схожий на бій. І він враховує ті ж фактори, що і в боксі: воля, сила характеру, ви повинні поставити мету, а потім досягти її. Навіть в боксі не все залежить тільки від вас, але від вашої команди, тих, хто стоїть поруч із вами і має ті ж цінності. Я твердо переконаний, що ми можемо це зробити. Тому що ми віримо в себе, в наше місто і в нашу країну. Для цього ми і боремося. І я знаю краще за всіх: без бою перемоги немає", - наголосив Кличко.