Ізраїльського прем'єра Нетаньягу допитують у справі про корупцію

Прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу допитують у рамках розслідування корупційних взаємин наближених до нього осіб із керівництва найбільшої в країні телекомунікаційної компанії "Безек"

Про це повідомляє Daily Mail.

Двох довірених осіб прем'єра заарештували за підозрою у сприянні розподіленню на користь компанії сотень мільйонів доларів за представлення Нетаньягу та його родини у вигідному світлі на популярному новинному сайті Walla.

Вранці 25 березня біля резиденції Нетаньяху бачили поліцію. Це вже другий випадок, коли поліція допитує прем'єра. Ізраїльський телеканал Channel 2 повідомляє, що дружину та сина прем'єра також допитують, але в іншому місці.

Нетаньягу також підозрюють у отриманні щедрих подарунків від друзів-мільярдерів і обіцянках допомогти великій ізраїльській газеті в боротьбі проти конкурента в обмін на вигідне висвітлення діяльності голови уряду.

Сам Нетаньягу неодноразово заперечував будь-які правопорушення та відкидав звинувачення, називаючи їх полюванням на відьом, організованим ворожими ЗМІ.