Тягнибок розповів про плани націоналістів на президентські вибори

Голова всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок сподівається, що націоналісти зможуть висунути єдиного кандидата на посаду президента

Про це Тягнибок розповів в ефірі Еспресо.TV.

Націоналісти “Свобода”, "Нацкорпус", "Правий сектор", "С14" та "Конгрес українських націоналістів" у 2017 році підписали національний маніфест на основі конкретних програмових засад.

"Маючи спільне ідеологічне бачення, виступивши співавторами кількох законопроектів у Раді, націоналісти зуміли протягом року координувати свої дії виходячи з ідеологічних засад. Це означає, якщо громада обере націоналістів, наприклад, в парламент, ви будете впевнені, що ми не будемо голосувати 10 депутатів за, 10 - проти. Ми будемо завжди одностайно голосувати”, - заявив Тягнибок.

На питання щодо президентських намірів, очільник “Свободи” зазначив, що зараз об’єднання націоналістів перебуває на рівні консультацій.

"Для мене як голови "Свободи” було б дуже позитивно в інтересах націоналістичного руху і всієї України, якби націоналісти висунули б єдиного кандидата у президенти, а також йшли одним списком на вибори до парламенту. Якщо закон залишиться старий, то і розділили між собою мажоритарні округи”, - заявив він.

Тягнибок зазначив, якщо він не стане кандидатом на посаду президента, то обов’язково підтримає іншого представника націоналістів.

"У нас є близько десятка кандидатур, які здатні обіймати найвищі посади у державі", - додав Тягнибок.