В анексованому Криму анонсували візит ще однієї делегації з Німеччини

В анексованому Криму очікують на візит ще однієї делегації з ФРН у складі представників партій Ліві і Альтернатива для Німеччини

Про це повідомляє російське федеральне агентство РИА Новости з посиланням на так званого голову німецької національно-культурної автономії півострова Юрія Гемпеля.

За його словами, делегація візьме участь в Ялтинському міжнародному економічному форумі, що відбудеться з 19 по 21 квітня.

"До нас приїдуть депутати регіональних парламентів від партії Ліві і Альтернатива для Німеччини. Крім того, від партії Альтернатива для Німеччини буде кілька депутатів із бундестагу. Плюс до всього до делегації увійдуть німецькі бізнесмени. Крім того, ще чотири людини прибудуть із Норвегії. Бажаючих взяти участь в економічному форумі громадян Німеччини і Норвегії набагато більше, ніж ми можемо сьогодні прийняти", - йдеться в повідомленні.

Він підкреслив, що до делегації увійде близько 20 осіб.

Нагадаємо, це не перший "візит" німецьких парламентаріїв до окупованого Росією Криму.

3 лютого 9 німецьких депутатів приїхали в окупований Крим.

До складу делегації, яка перебувала на окупованому півострові до 9 лютого, входили депутати від партії "Альтернатива для Німеччини" з трьох регіональних парламентів країни: Берлін, Бранденбург і Рейн-Вестфалія.

Судячи з усього, німецькі депутати прилетіли до Криму з території Росії, порушивши таким чином українське законодавство.

Посол України в Німеччині Андрій Мельник вважає, що цей вояж може мати плачевні наслідки для політиків.