Чаклуни, консервація та холодильник: які кумедні виклики отримувала Нацполіція

До дня гумору співробітники Нацполіції поділились найкумендішими викликами

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Facebook.

"У день сміху вирішив спитати у колег з патрульної поліції чи були у них курйозні виклики. Гадав, що розкажуть одну-дві історії, а тут понеслося, що назбирається на цілу оповідь", - йдеться у повідомленні.

За словами поліцейських, якось жінка звернулась до правоохоронних органів, бо її налякали громадяни, які зібралися біля двору. Жінка вирішила, що це чаклуни.

Поліція також прийняла виклик від хлопчика, у якого під час комп'ютерної гри вкрали віртуальну зброю. Він запевняв, що має адресу крадія.

Повідомляється, що одній харків'янці не дає спокою той факт, що в сусідній квартирі, де п'ять років ніхто не живе, працює холодильник. Тому вона попросила наряд поліції відкрити квартиру.

Також прес-служба надала декілька скріншотів смішних випадків. У одному повідомляється про безхатченка, який вигнав собаку з будки, а потім у ній переночував.

У Дніпропетровську чоловік звернувся до правоохоронці, бо у крамниці йому пропонували купити газету за 2 гривні, хоча до того він її купив у іншому місці на 25 копійок дешевше. 

Житель Тернополя викликав Нацполіцію, щоб розібратися з коханцем своєї дружини.

Правоохоронців викликали для фіксації злочину за статтею "Пошкодження майна", бо дружина зіпсувала консервацію чоловіка.

"То звісно, смішно, але не забувайте, що за хибний виклик спецслужб передбачена як адміністративна так і кримінальна відповідальність",- підсумували у Нацполіції.