"Севілья" - "Баварія". Анонс чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів іспанська "Севілья" приймає німецьку "Баварію"

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч

"Севілья" (Іспанія) - "Баварія" (Німеччина)

3 квітня, Севілья, стадіон "Рамон Санчес Пісхуан"

Рефері Даніеле Орсато (Італія)

Початок - 21:45

Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 2"


Яким був шлях до чвертьфіналу

"Севілья" у 1/8 фіналу здолала англійський "Манчестер Юнайтед", хоча не вважалася у протистоянні з командою Жозе Моурінью фаворитом. У Іспанії було зафіксовано нічию 0:0. У Манчестері севільці виграли з рахунком 2:1. У переможців дубль зробив Вісам Бен-Йєддер.

"Баварія" не мала жодних проблем із турецьким "Бешикташем". Мюнхенці зняли усі питання про чвертьфіналіста ще у першому матчі, розгромивши стамбульців на своєму полі 5:0. Допоміг їм у цьому екс-динамівець Домагой Віда, який заробив червону картку та залишив "Бешикташ" у меншості на початку зустрічі. У повторній грі у Туреччині сильнішою також була "Баварія" - 3:1.


З чим команди підходять до матчу

"Баварія" цього сезону беззастережно домінує у Бундеслізі та може достроково здобути чемпіонство вже у наступні вихідні. Минулого вік-енду мюнхенці на своєму полі знищили одного із своїх найпринциповіших конкурентів - дортмундську "Борусію" - 6:0. У команди Юппа Хайнкеса хет-трик зробив Роберт Левандовськи, по голу забили Хамес Родрігес, Томас Мюллер та Франк Рібері. Андрій Ярмоленко уникнув ганьби та за "Борусію" у цьому матчі не грав, оскільки ще не набрав форму після травми.

"Баварія" випереджає найближчого переслідувача у турнірній таблиці - "Шальке" - на 17 очок.


"Севілья" у цьому сезоні грає у чемпіонаті Іспанії не так переконливо, як рік тому, та йде лише сьомою. Команда Вінченцо Монтелли має 46 очок та відстає від першої четвірки клубів, які наступного сезону зіграють у Лізі чемпіонів, на 14 пунктів.

Щоправда, минулого туру "Севільї" вдалося відібрати очки у лідера Прімери - "Барселони", з якою вона зіграла вдома внічию 2:2. Команда Монтелли вела 2:0 завдяки голам Франко Васкеса та Луїса Муріеля, але пропустила на 88-й та 89-й хвилинах від Луїса Суареса та Ліонеля Мессі та не втримала перемогу.


Хто пропустить гру

"Севілья" сьогодні не зможе розраховувати одразу на кількох футболістів. Через дискваліфікацію на поле не вийде півзахисник Евер Банега. Травма завадить зіграти оборонцю Себастьєну Коршья. Під питанням участь у грі ще одного захисника - Габріеля Меркадо.

У "Баварії" вже давно травмований голкіпер Мануель Нойєр. Через ушкодження не зіграє й захисник Кінгслі Коман.


Орієнтовні склади

"Севілья": Серхіо Ріко - Ескудеро, Лангле, К’яер, Хесус Навас - Пісарро, Н’Зонзі - Корреа, Васкес, Сарабія - Бен Йєддер.

"Баварія": Ульрайх - Алаба, Хуммельс, Боатенг, Кімміх - Рібері, Хаві Мартінес, Відаль, Хамес Родрігес, Мюллер - Левандовськи.


Хто буде фаворитом

Букмекери вважають беззаперечним фаворитом сьогоднішнього матчу "Баварію". На перемогу мюнхенців пропонують коефіцієнт 1.57, на нічию дають 4.33, на виграш "Севільї" - 5.50. Вихід німців до півфіналу оцінюється у 1.11, потрапляння туди іспанців малоймовірне - 5.75.