"Ювентус" - "Реал". Анонс матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів італійський "Ювентус" приймає іспанський "Реал"

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч

"Ювентус" (Італія) - "Реал" (Іспанія)

3 квітня, Турин, "Ювентус Стедіум"

Рефері Джюнейт Чакир (Туреччина)

Початок - 21:45

Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 1"


Яким був шлях до чвертьфіналу

"Ювентус" у 1/8 фіналу пройшов англійський "Тоттенхем". Туринці на своєму полі зіграли з лондонцями внічию 2:2. У гостях команда Массіміліано Аллегрі перемогла з рахунком 2:1.

"Реал" у першому раунді плей-офф здолав французький ПСЖ. У Мадриді іспанці перемогли 3:1, а у Парижі виграли 2:1.


З чим команди підходять до матчу

"Ювентус" перед грою з "Реалом" у чемпіонаті Італії збільшив відрив від найближчого переслідувача - "Наполі" - до 4 очок. Туринці завдяки голам Пауло Дібали, Хуана Куадрадо та Самі Хедіри перемогли на своєму полі "Мілан" - 3:1. Неаполітанці у гостях не спромоглися перемогти "Сассуоло" - 1:1.

"Реал" з чемпіонської гонки у Іспанії вже вибув та йде третім. Від лідера - "Барселони" - мадридці відстають на 13 очок, "Атлетико" поступаються 4 пунктами. У попередньому турі команда Зінедіна Зідана виграла на виїзді у "Лас-Пальмаса" - 3:0. Дубль зробив Гарет Бейл, ще один гол на рахунку Каріма Бензема, який реалізував пенальті.


Хто пропустить матч

"Ювентус" перед чвертьфінальною грою має суттєві кадрові проблеми. Через дискваліфікації сьогодні Аллегрі не зможе розраховувати на захисника Медхі Бенатія та хавбека Міралема П’яніча. Травма завадить вийти на поле півзахиснику Федеріко Бернадескі. Під питанням участь у грі форварда Маріо Манджукіча, які теж мають ушкодження. "Реалу" сьогодні не зможе допомогти лише травмований захисник Начо.


Орієнтовні склади

"Ювентус": Буффон - Алекс Сандро, К’єлліні, Барцальї, Де Шільйо - Матюїді, Бетанкур, Хедіра - Дібала, Ігуаїн, Дієго Коста.

"Реал": Навас - Марсело, Рамос, Варан, Карвахаль - Іско, Каземіро, Модріч, Васкес - Роналду, Бензема.


Як "Ювентус" та "Реал" грали між собою раніше

"Ювентус" та "Реал" зіграли між собою у єврокубках 19 матчів. Дев'ять перемог у мадридців, вісім - у туринців, двічі було зафіксовано нічию.

Востаннє команди зустрічалися 3 червня минулого року у фіналі Ліги чемпіонів. "Реал" розгромив "Ювентус" із рахунком 4:1 - на дубль Кріштіану Роналду та голи Каземіро і Марко Асенсіо італійці відповіли лише точним ударом Маріо Манджукіча.


Хто буде фаворитом

Букмекери вважають фаворитом сьогоднішнього матчу "Реал". Коефіцієнт на його перемогу складає 2.40, на виграш "Ювенутса" дають 3.10, на нічию - 3.25. Шанси на вихід мадридців до півфіналу оцінюються у 1.40, потрапляння туди туринців - 2.80.