Напад на штаб-квартиру YouTube: жінка підстрелила 3 людей, а потім вбила себе

Невідома жінка відкрила вогонь з пістолета на території штаб-квартири компанії YouTube у Сан-Франциско, в результаті чого поранила трьох людей, а потім вбила себе

Про це повідомляє видання Reuters.

За даними правоохоронців, жінка зайшла до внутрішнього дворика на кампусі, де була їдальня, і почала стрілянину.

Поліція ще досі не ідентифікувала нападника і не знає, якими могли бути її мотиви. Тим часом низка ЗМІ висувають свої версії, посилаючись на внутрішні джерела у правоохоронни органах. Так дехто каже, що вона цілилася у свого хлопця через суперечку. 

Інше джерело зауважило, що підозрюваній від 35 до 40 років, вона з Південної Каліфорнії, втім якогось явного зв'язку з YouTube не має. 

Тим часом представник державної служби безпеки США у коментарі Reuters зауважив, що наразі поліція не бачить зв'язків цієї атаки з тероризмом. 

Трьох людей, які зазнали кульових поранень, відвезли до лікарні Сан-Франциско. Медики кажуть, що 36-річний чоловік перебуває у критичному стані, 32-річна жінка - у важкому стані та ще одна 27-річна жінка - у задовільному стані. 

Четвертого постраждалого відвезли в місцеву лікарню з травмою гомілковостопного суглоба, яку особа дістала, коли втікала з місця стрілянини.