У цех одного із заводів "Укроборонпрому" кинули дві гранати

Цієї ночі невідомі кинули дві гранати у приміщення виробничого цеху черкаського ДП "НВК Фотоприлад", що входить до складу "Укроборонпрому"

Про це повідомляє прес-центр "Укроборонпрому".

У відомстві розповіли, що о 2:05 у цеху спрацювала охоронна сигналізація, після чого прогримів вибух. Правоохоронці з'ясували, що сліди воронки та уламків у приміщенні лишилися від вибуху гранати РГД-5. Іншу таку гранату знайшли у цеху - вона не розірвалася. 

"У результаті вибуху постраждалих осіб немає. Вибухом вибито вікна. Розмір матеріальних збитків встановлюється", - наголосили у прес-центрі. 

Генеральний директор ДК "Укроборонпром" Павло Букін заявив, що наразі готують розпорядження про підвищення заходів безпеки на підприємствах концерну.

Довідка:

ДП "НВК Фотоприлад" – стратегічне для оборонної галузі України підприємство, яке спеціалізується на розробці та виготовлені приладів нічного бачення, систем прицілювання, наведення і керування вогнем для бронетанкової техніки та військової авіації. Високотехнологічна продукція підприємства застосовується у танках "Булат" та "Оплот", а також у протитанкових ракетних комплексах вертольотів.