У Києві організували фотовиставку пам'яті Ігоря Єремеєва. Подія

У столиці проводять виставку відомого українського політика та бізнесмена Ігоря Єрємеєєва

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Шість континентів та 5 світових океанів! Світлини майже з кожного куточка світу! Це фотовиставка відомого українського політика та бізнесмена Ігоря Єрємеєєва! Йому б зараз мало виповнитись 50. В память про свого друга, колегу, партнера в Києві і влаштували фотогалерею робіт успішного підприємця.

"Це фотографії, які подобались найбільше безпосередньо Ігорю Мироновичу Єремеєву, це було повязано з багатьма речами, з певними емоціями, які відбувалися в той момент, коли він фотографував. Це було повязано з його сприйняттям світу, з його сприйняттям краси", - розповів генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький. 

Щойно в Ігоря зявлялася вільна від роботи хвилина - він з радістю витрачав час на подорожі. З собою брав  десятки обєктивів, гору фототехніки та  друзів фотохудожників. Світлини з найекзотичніших місць планети - Тоскана, Намібія, Бутан, Танзанія, Італія та США.

"Він дуже любив знімати північне сяйво, він дуже любив знімати дику природу, він дуже любив знімати тварин. І всі ці фотографії просто показують силу, міць природи, показують силу та міць нашої планети і показують шалену творчість цієї людини", - зауважила директор київської дирекції компанії WOG Наталія Карапата. 

Фотомистецтво надавало натхнення та друге дихання у житті бізнесмена. Всю отриману енергію та позитивні емоції Ігор Миронович передавав оточенню, розповідають близькі.

"Стільки, скільки енергії він вкладав в це бажання донести, розказати, показати на iPad вже зроблені відредактовані фотографії, або якісь первинні, які він знає, як їх треба доробити, або як зробити серію фотографій - для нього це був такий його прояв творчої натури, творчої душі", - наголосив Корецький. 

На виставці  12 найяскравіших фото. Хоча у колекції бізнесмена таких робіт - тисячі. Відібрали ті, які у Ігоря Мироновича викликали особливі, неповторні спогади та враження.