П'ятеро бійців ЗСУ зазнали поранень на Донбасі протягом Великодня

Протягом минулої доби п'ятеро українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр  штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Минулої доби російсько-окупаційні війська 35 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, стріляючи з озброєння, що заборонене Мінськими угодами. 

На Луганському напрямку позиції поблизу Луганського накрили вогнем з 120-мм мінометів, мінометів калібру 82-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Окупанти гатили по захисниках Світлодарська з гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї, а біля Кримського та Валуйського - з гранатометів. 

На Донецькому напрямку позиції поблизу Водяного, Лебединського, Богданівки, Кам’янки, Пищевика та Широкиного потрапили під обстріли з гранатометів та стрілецької зброї. 

В районі Богданівки вороги використовували озброєння БМП, неподалік Водяного, Гнутового та Пищевика – великокаліберні кулемети, по захисниках Авдіївки, Павлополя, Талаківки та Шахти "Бутівка" – стрілецьку зброю, а по оборонцях Широкиного – вівся снайперський вогонь.

"Унаслідок бойових дій п’ятеро українських воїнів отримали поранення. Постраждалих захисників оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу", - підсумували у штабі.