Американські дипломати завітали до столичного Паспортного сервісу

А також - делегація з Міжнародної організації з міграції

Досвід роботи центрів обслуговування громадян Державного підприємства Документ часто-густо цікавить іноземців, котрі у своїх країнах займаються питаннями паспортизації населення. Днями до столичного Паспортного сервісу в  універмазі "Україна" завітала делегація американських дипломатів та Міжнародної організації з міграції.

Державну міграційну службу доволі часто відвідують їхні колеги з різних держав. На цих зустрічах вони діляться досвідом та досягненнями.

ДЕНИС ШПАК,  НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНИХ ЗВ'ЯЗКІВ:   

"Майже кожного тижня до нас приїжджають гості чи з Європейських країн чи як ми маємо зараз  наших колег з США. Ми молода , достатньо молода служба наразі встановила багато контактів і намагаємось показувати наші здобутки чого ми вже досягли. В більшості випадків цікавить питання документування українських громадян зокрема паспортами для виїзду за кордон і питання громадянства".

Так як державне підприємство Документ входить до структури міграційного відомства, доволі часто делегації відвідують "Паспортні сервіси"

ДЕНИС ШПАК,  НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНИХ ЗВ'ЯЗКІВ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

"Сьогодні ми маємо наших гостей з посольства США , а також дипломатичних служб безпосередньо з Вашингтону. А також є наші колеги з міжнародної організації з міграції яка наразі нам дуже допомагає для розбудови міграційної системи. Це фахівці в галузі паспортизації . Є два експерти які безпосередньо займались і продовжують займатися питаннями документування , але громадян відповідно США. Вони добре розуміються і на процедурах вдачі документів і на процедурах виготовлення самих документів". 

Колеги зі США були вражені організацією роботи Центру обслуговування громадян.

ДЕНИС ШПАК,  НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНИХ ЗВ'ЯЗКІВ 

"Вони дуже зацікавлені в тому щоб переконатись що ми чи зменшили , чи вживаємо всіх заходів щоб зменшити всі ризики безпідставної видачі громадянства іншим громадянам інших країн . Також відповідно документування наших громадян документами які мають високі ступені захисту". 

Їх також дуже цікавили деякі питання самого процесу оформлення документів.

ДЕНИС ШПАК,  НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНИХ ЗВ'ЯЗКІВ 

"Більше питань стосувалось самої процедури перевірки ,яким чином здійснюється процедура перевірки особи після того як ця особа подала на отримання документа". 

Представники делегації високо оцінили організацію роботи центру.

ДЕНИС ШПАК,  НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНИХ ЗВ'ЯЗКІВ

"Наразі позитивні відгуки почули зараз продовжуємо наступні півдня працювати , але вже є позитивні враження".