Камера, гаманець та книга рецептів: вчені дослідили, як жінки користуються смартфонами

Найчастіше жінки користуються смартфоном як камерою, а понад 60% з них володіють 2 і більше девайсами

Про це повідомляє сайт AdWeek.

З розвитком технологій сучасні жінки почали використовувати свої смартфони у кожній сфері свого життя. Майже половина від 18 до 34 років перевіряє свій гаджет одразу після того, як прокинулись. 36% відсотків перевіряються протягом 5 хв. Лише 4% усіх жінок ще годину не візьмуть у руки смартфон.

Мобільні девайси стали для нас такою звично справою, що понад 60% жінок володіють більш, ніж 2 смартфонами і користуються ними кожен день. Кожна десята жінка володіє 3 телефонами.

Опитування показало, що переважно представниці жіночої статі користуються смартфоном як камерою (96%), мобільний метеоцентр (89%) та калькулятор (88%). У топ-10 ролей гаджета також місце посідає будильник, календар, навігатор, джерело новин, програвач музики та гаманець.

Щодо практичних завдань розумних девайсів: найкориснішими вони виявляються під час готування їжі, планування подорожі, занять спортом, упорядкуванні фінансів та занять шопінгом.

Зазвичай жінки вимикають свої пристрої за столом, у ванній та у ліжку, у церкві та коли проводить час із сім’єю. Однак 16% жінок запевняють, що ніколи не вимикають телефон.