Відомі арбітри розповіли, чи був пенальті у ворота "Ювентуса"

Авторитетні рефері висловилися стосовно справедливості призначеного пенальті у ворота "Ювентуса" у матчі проти "Реалу" у Лізі чемпіонів

Про це повідомляє Daily Mail.

Англієць Грем Полл та іспанець Едуардо Ітурральде Гонсалес розійшлися у думках, щодо епізоду з призначенням арбітром Майклом Олівером пенальті у повторному матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" та туринським "Ювентусом".

Гол, який вивів "Реал" до наступного раунду, був забитий з пенальті, який призначив англійський арбітр Майкл Олівер у компенсований час. Крім цього, англієць вилучив за суперечки голкіпера туринців Джанлуїджі Буффона.

"Олівер лише у січні був залучений до елітної групи суддів, але виправдав довіру сильним суддівством у Мадриді. Англієць виявився досить сміливим та призначив пенальті, реалізувавши який "Реал" вийшов до півфіналу. Він зберіг спокій та правильно вилучив Буффона за його агресивні суперечки", - сказав Полл.

Іттурральде вважає, що пенальті був призначений помилково, після контакту захисника туринців Медхі Бенатія та форварда мадридців Лукаса Васкеса.

"Дотику ззаду у цьому епізоді недостатньо. Він не повинен був призначати пенальті", - заявив іспанський арбітр, який раніше судив матчі Ліги чемпіонів та інших великих турнірів.