На Подолі авто врізалося в зупинку і "збило" 2 дерева

У Києві у Подільському районі на перехресті вулиць Кирилівської та Хвойки сталася карколомна ДТП

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, водій автомобіля Кіа, від центру міста перевищив дозволену швидкість, через що не впорався з керуванням при виході з повороту, автівку занесло на трамвайних коліях.

Спочатку корейське авто вилетіло на тротуар та врізалося у зупинку громадського. На щастя, суботнього ранку на зупинці людей не було, інакше могло б бути кілька жертв серед пішоходів... Далі машина від зіткнення з зупинкою підлетіла у повітря, продовжила рух і на висоті близько двох метрів врізалася лівим боком у дерево, в результаті чого в ней майже відлетіли задні колеса.

Після цього вона пролетіла ще близько п'яти метрів і зупинилась у другому дереві, добряче його нахиливши. На превеликий подив, водій з пасажиром самі вибралися із розтрощеної автівки і чкурнули геть.

Втім свідки їхньої каскадерської аварії повідомили поліцейським прикмети втікачів і незабаром водій був затриманий. Його з травмами різного ступеня важкості і з явними ознаками алкогольного сп'яніння доправили до лікарні.

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, за попередніми даними, за кермом автівки з номерами Донецького регіону перебував студент (1994 р.н.) з Львівської області, який навчається у Київському політеху (НТУУ КПІ). Експертиза підтвердила наявність алкоголю у крові "горе-драйвера".