Виграли всі, а програв сирійський народ, - Яременко про ракетні удари по Сирії

Влаштований західними союзниками спільний ракетний обстріл позицій військ Башара Асада у Сирії має лише PR-ефект, який кожна зі сторін подаватиме на власну користь

Про це заявив дипломат та політик Богдан Яременко в ефірі програми "Вердикт" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV.

"Програли сирійці, які знову будуть гинути, знову буде продовжуватися війна, яка йде з 2012 року. Всі інші виграли й залишилися про своїх інтересах щонайменше, продемонстрували силу, впевненість й рішучість щодо виконання своїх погроз. Причому, це абсолютно однаково стосується як Росії, так і Сполучених Штатів Америки і Британії", - зазначив він.

Тим часом, додав Яременко, Сирія й надалі залишається у стані війни.

"Народ і далі страждатиме, у той час, як Путін "відбив атаку". "Жоден росіянин не постраждав", - так казатиме їхня пропаганда і вже розказує. Ракети майже всі "збили". Практично повна перемога...А Трамп казатиме, що всі ракети долетіли до цілі. Усі завдання виконано. Й це не було проти Росії", - додав політик.

При цьому та обставина, що удари по російським військовим об'єктам під час цієї атаки не завдавалися, російська держпропаганда теж спробує використати на власну користь: "Бачите, вони по нам не стріляли".

"На жаль, це дуже така трагікомічна ситуація", - підсумував він.