У Миколаєві відомого тренера з боксу побили на вулиці, чоловік перебуває в комі

У Миколаєві невідомий побив на вулиці заслуженого тренера України з боксу Сергія Корчинського, внаслідок чого чоловік потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Інцидент стався у п'ятницю, 13 квітня, близько 19:00 біля магазину по вул. Парковій. За даними поліцейських, у тренера виник словесний конфлік із випадковим перехожим, який переріс у бійку. Попередньо встановлено, що нападник вдарив потерпілого, після чого той вдарився головою об асфальт і знепритомнів, а зловмисник втік із місця пригоди на автомобілі.

За даними видання "НикВести", Корчинській із черепно-мозковою травмою перебуває в комі.

Відкрито провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує від 5 до 8 років позбавленням волі.

Сергій Корчинський виховав трьох учасників Олімпійських ігор, як тренер команди Astana Arlans був переможцем Всесвітньої серії боксу і вважається кращим тренером напівпрофесійного турніру.

Один із найвідоміших вихованців Корчинського - обов'язковий претендент на чемпіонський титул IBF (Міжнародна боксерська федерація) у середній вазі українець Сергій Дерев'янченко.