Легендарний супер-розіграш Євромільйони оголошено, на кону €130 мільйонів

Україна в списку країн, громадяни якої можуть придбати офіційні квитки Євромільйони

Вся Європа в передчутті - Національна лотерея оголосила дату найближчого супер-тиражу Євромільйони. Це означає, дуже скоро принаймні один щасливчик стане мультимільйонером.

Наступний супер-тираж Євромільйони відбудеться в п'ятницю 20 квітня 2018 р Міжнародний лотерейний сервіс TheLotter.com вже відкрив попередній продаж квитків - клієнтам з усього світу пропонується взяти участь в грандіозному тиражі.

На цей раз переможець отримає дев'ятизначну суму в 130 мільйонів євро. Для участі в супер-тиражі необхідно заповнити квиток на сайті лотерейного сервісу TheLotter.

Супер-тираж Євромільйони - унікальна подія, яка проводиться всього один або два рази на рік, з гарантією величезного джекпоту. Новина про проведення супер-тиражу може бути оголошена в будь-який час і часто присвячується якийсь вагомій події.

Для довідки, за результатами минулого супер-тиражу Євромільйони € 100 мільйонів дісталися жителю Великобританії, який вгадав всю виграшну комбінацію з п'яти основних номерів і двох додаткових номерів «лаки стар». Попередній куш супер-розіграшу зірвав біженець з Косово, який придбав лотерейний квиток в Бельгії. До слова, сума виграшу біженця з Косово як раз дорівнює поточному джекпоту!

Чи можуть громадяни України брати участь в супер-розіграші Євромільйони?

Громадяни України можуть брати участь в лотерейних тиражах Євромільйони нарівні з резидентами 17 країн-учасниць. Все, що для цього потрібно зробити - придбати лотерейні білети для участі в супер-тиражі Євромільйони онлайн, вибрати п'ять основних номерів (1-50) і два номери «лаки стар» (1-12).

Чим супер-тираж відрізняється від регулярних тиражів лотереї?

Головна особливість супер-тиражу Євромільйони полягає в сумі джекпоту. Якщо регулярні тиражі лотереї стартують з € 17 мільйонів євро, то джекпот супер-тиражу починає своє сходження до максимальної позначки (€ 190 млн.) з € 130 мільйонів.

Проведення супер-тиражів EuroMillions стало можливим завдяки внескам спеціального резервного фонду пан'європейської лотереї. 8,6% від загального доходу кожного тиражу Євромільйони переводяться в загальний призовий фонд, і згодом з них формується джекпот супер-розіграшу.

З дня заснування в 2002 році цей сервіс допоміг людям виграти більше $ 70 мільйонів - наприкінці 2015 гравець з Іраку зірвав $ 6,4-мільйонний джекпот в лотерею Орегон Мегабакс. У 2016 році пенсіонер з Ель-Сальвадора виграв мільйон доларів, а гравець з Канади взяв другий приз в $ 1.35 млн. В Powerball-США.

Переможці на TheLotter.com, зліва направо. Пенсіонер з Ель-Сальвадора з виграшем $ 1 мільйон, М. з Іраку, $ 6,4 мільйона, С. з Росії, € 824 тисячі на Австрія - Лото