"Повільний рок-н-рол" про любов і "зіпсований телефон". Театральний кліп гурту Fontaliza

Театральна поставновка про любов і ефект "зіпсованого телефону", який не дає двом закоханим зустрітись – у ролику на новий сингл українського гурту Fontaliza

Кліп на пісню опублікували на YouTube-каналі.

Сюжет розгортається навколо двох закоханих. Між ними – люди, які створюють ефект "зіпсованого телефону" і не дають зрозуміти одне одного. "Повільний рок-н-рол" - про емоції, стосунки і про те, якими часом вони бувають складними.

Відео на новий сингл знятий двома кадрами. У них гурт поєднав театральне мистецтво і музику.

Вокаліст Павло Холошев для кліпу вчився акторській майстерності. Його брат і гітарист Юрій Холошев просидів на балці заввишки п’ять метрів шість годин. А барабанщик Артем Таланов півдоби засипав себе борошном.

"Кліп ми мали зняти двома безперервними кадрами, перенести на екран театральну виставу. Тому актори мали працювати як один єдиний організм. Якщо хтось помилявся, доводилося все знімати знову", - розповів фронтмен гурт Павло. - "Ми зробили так багато дублів, що реквізит - тортики з вишенькою, варені яйця і пакети з борошном майже вичерпалися".

На зйомку кліпу витратили один день. Відео зняла режисерка Анастасія Ковальчук.

"Повільний рок-н-рол" - це перший сингл із майбутнього альбому, який Fontaliza презентує восени 2018 року.

Про гурт:

Fontaliza – український гурт з Горлівки. З 2014-го грає інді-рок у Києві. Бенд виступав на розігріві концерту "Океан Ельзи", виступав на фестивалях  Atlas Weekend, "Файне Місто" та інших. В 2017 році гурт презентував альбом Born in coal dust, зараз працює над четвертим студійним альбомом.