Нові інвестиції у розвиток зеленої енергетики України. Новини компанії

На спеціалізованій виставці SOLAR UKRAINE презентували сучасні технології для сонячних електростанцій

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Китайська компанія LONGI SOLAR вже 18 років спеціалізується на розробці та виробництві високоефективних монокристалічних сонячних модулів. Їх використовують під час будівництва сонячних електростанцій як у приватному, так і у промисловому секторах.

"Наразі компанія розпочала виробництво двосторонніх мономодулів. Вони генерують електроенергію з двох сторін. Ми представляємо бренд у всьому світі. На європейському ринку пріоритетом є Україна. Тут привабливі тарифи на електроенергію. Тому ми зацікавлені в реалізації проектів у вашій країні", - розповіла представниця LONGI SOLAR Емі Лю.

Офіційним представником LONGI SOLAR в Україні виступає HELIOS STRATEGIA, яка працює на ринку з 2011 року. Це одна з найбільших компаній за обсягами будівництва комерційних сонячних електростанцій, якою вже реалізовано проектів загальною потужністю понад 70 МВт.

"З LONGI ми почали працювати в минулому році. З минулого року ми вже реалізували кілька проектів. Це близько 12 мегават реалізованих із цим постачальником. Гарна якість. В цьому році ми розширюємо наше партнерство. І в цьому році ми будемо робити соціальні проекти, спільні соціальні проекти. Ми почнемо з Києва і ,звичайно ж, поставимо кілька установок в Дніпрі. Це можуть бути дитячі садки, школи", - розповіла директор HELIOS STRATEGIA Ольга Мічелот.

Китайська компанія - одна з найбільших постачальників монокристалічних кремнієвих пластин у світі. ЇЇ активи перевищують $1,7 млрд.