Серед американців рейтинг Трампа знизився до мінус 15%, - професор Колумбійського університету

За 2 роки Кремлю доведеться мати справу не з суперечливим Дональдом Трампом, а з новим американським президентом

Про це заявив професор Колумбійського університету (США) Джон Стенлі Міцгель в ефірі програми "Студія Захід" з Антіном Борковським на телеканалі Еспресо.TV.

"Є така організація, що проаналізувала рівень підтримки і не підтримки президентів, починаючи від Кеннеді, тобто з початку 1960-их рр. Тож, починаючи з Кеннеді й до Трампа, кожен президент мав дедалі менше підтримки, ніж його попередник. І, таким чином, ми доходимо до президента Трампа, котрий має рівень підтримки мінус 15%", - пояснив він.

Через це, наголосив вчений, нині триває перший та останній президентський термін Трампа:

"Президент Трамп матиме вибори через 2 роки. І з огляду на його непопулярність серед звичайних людей є дуже вірогідним, що його не виберуть ще раз".

Що ж стосується реального ступеня залежності чинного глави американського держави від Кремля, то за словами Міцгеля, наразі перевіряється інформація про $100 млн, нібито вкладені росіянами у "різні проекти пана Трампа у Флориді" до того, як він став президентом.

"Побачимо, що з ними далі стало, та хто, зрештою, керує ними (цими інвестиціями - ред.) зараз. Хто відповідає за це", - наголосив професор.