Російські окупанти б'ють із важкої артилерії, танків і ракетних систем: 76 обстрілів, 11 поранених бійців АТО

У середу, 25 квітня, російські найманці на Донбасі 76 разів обстріляли позиції української армії

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку з реактивних систем залпового вогню та 152-мм артилерії, мінометів калібру 120 мм і озброєння танку бойовики обстріляли укріплення поблизу Новолуганського. Також 152-мм артилерію та 82-мм міномети ворог застосував поблизу Світлодарська, 122-мм артилерійські системи, 120-мм і 82-мм міномети та озброєння БМП - під Луганським і Новгородським, 122-мм артилерію - в районі Зайцевого, а 120-мм та 82-ммм міномети - неподалік Троїцького.

По оборонцях Новозванівки стріляли зі 120-мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів, під Новоселівкою - з танку, мінометів калібру 82 мм, гранатометів і озброєння БМП, в районі Малинового -зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку зі 120-мм мінометів і гранатометів терористи обстріляли оборонців Верхньоторецького, шахти "Бутівка", Водяного та Гнутового.

Також із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї загарбники відкривали вогонь по захисниках Авдіївки, з озброєння БМП гатили під Талаківкою, Богданівкою і поблизу шахти "Бутівка", з гранатометів - біля Кам’янки, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, Гнутового, Славного, Красногорівки, Невельського, Верхньоторецького та Пісків.

Зі стрілецької зброї окупанти цілили по оборонцях Широкиного, Лебединського, Гнутового та Пищевика. Крім цього, в районі Талаківки та Гнутового - застосували протитанковий ракетний комплекс.

Внаслідок ворожих обстрілів 8 українських військовослужбовців зазнали поранень, ще троє - бойових травмувань.