Подружжя з Хмельниччини виграло джекпот в Лото-Забава

Перефразовуючи народну мудрість, можна сказати, що один мільйон добре, а три - ще краще

Для родини мільйонерів Митко, саме ця цифра є дуже символічною, адже подружжя, яке прожило 41 рік разом, має 3 дітей та 3 внуків. Родина водія і вчительки із села Сокиринці Хмельницької області стала переможцем “Лото-Забави” в 2016 році. Ініціатором спробувати вдачу була дружина Людмила, а от Віталій був налаштований досить скептично. “Я в цій грі не дуже азартний. Це більше дружина”, - зізнається чоловік.

Всі справи родина Митко звикли робити разом. Виграш вирішили витратити розсудливо - купили трактор, сівалку, копалку та косарку - тепер підпрацьовують з власною технікою і на полях сусідів. “Дзвонять, кажуть: треба зробити город. Маю час - сідаю і їду. Зробив - люди довольні”, - розповідає про своє життя пан Митко.

Крім того придбали машину, забезпечили будинок водопостачанням та зробили ремонт. Тепер в планах відправити рідних на море. “Цього року хочемо відправити дочку з внучкою на відпочинок. А куди, нехай самі виберуть”, - каже пані Людмила.

А от відчули себе справжніми мільйонерами Людмила і Віталій вже в Києві, як учасники програми “ Два дні із життя мільйонера” від оператора державних лотерей “М. С . Л.” - а це і фотосесія, ресторани та спапроцедури, покаталися на лімузині та зустрілися з ведучими “Лото - Забави”. Все життя подружжя прожило скромно, тому ці два дні запам'ятають надовго. Радять вірити в себе, адже виграє лише той, хто грає.