Самогубство начальника райвідділу поліції на Херсонщині Бабича не пов'язане з роботою, - колеги

Колеги начальника Горностаївського райвідділу поліції підполковника Руслана Бабича розслідують його смерть як самогубство

Жодної інформації про інші причини його загибелі вони поки не мають, передаэ ЦензорНЕТ.

"Останнім часом у районі не було таких гучних злочинів, розслідування яких мало б ризики для працівників поліції. Конфліктів із керівництвом облуправління у Руслана Бабича, наскільки мені відомо, не було", - розповіла розповіла начальник відділу комунікацій обласного управління Національної поліції в Херсонській області Ірина Атаманенко.

Головний консультант начальника облуправління Нацполіції у Херсонській області Олена Ренкас, яка була знайома з Бабичем протягом багатьох років, розповіла, що його не можна вважати людиною, схильною до крайнощів.

"Зараз ніхто з херсонських колег Руслана не знає, що спонукало його на цей крок. Я була знайома з ним не один рік. Його дружина, Тетяна, яка теж працює у поліції, була моєю однокурсницею під час навчання у виші. Руслан - урівноважена людина, яка не мала жодної схильності до будь-яких крайнощів.

Також, наскільки мені відомо, він не мав недоброзичливців, які б бажали йому смерті, могли б тиснути на нього, чимось шантажувати. Не чула я і про те, що він мав якісь проблеми у сім’ї. Враження від спільної роботи з Русланом у мене - тільки позитивні. Тому особисто мене ці події просто шокували", — каже Ренкас.