У Дніпровському районі столиці п'яний водій Audi розтрощив бордюри та позносив дерев'яні стовпчики

У Києві, у Дніпровському районі, на проспекті Гагарина сталася видовищна ДТП

Як розповів Вартовим.Еспресо водій автомобіля Audi, він рухався проспектом Гагаріна від Ленінградської площі. Зі слів "драйвера", з другорядної дороги буцімто виїхав вантажний автомобіль ГАЗель, перегородивши дорогу Ауді. Керманич "німця" намагався уникнути зіткнення, але це призвело до аварії.

Втім, свідки розповіли, що насправді ніяких "ГАЗелей", які б виїжджали з другорядної, вони не бачили, а бачили тільки автомобіль Ауді, що "пролетів" по проспекту Гагаріна, на заокругленні дороги його водій не впорався з керуванням і автомобіль поїхав прямо, наскочив на бордюр, зніс кілька дерев'яних стовпчиків, після чого машина підлетіла у повітрі і приземлилася якраз, щоб врізатися у інший бордюр.

За словами свідків, машина стала на два колеса і лише дивом не перекинулася. Потім з авто вискочив хлопець, який не дуже певно тримався на ногах і намагався піти геть, однак його дуже скоро затримали поліцейські. Утікач виявився пасажиром розтрощеної автівки, сам же водій залишився на місці. На місце ДТП прибули лікарі "швидкої", які надали допомогу постраждалим на місці, від госпіталізації вони відмовились.

Причина нечутливості до травм невдовзі стала зрозуміла - і водій, і його пасажир мали ознаки алкогольного сп'яніння. Щоб підтвердити офіційно цей факт, поліцейські повезли водія до лікаря-нарколога.