Hurts – ще один хедлайнер київського фестивалю BeLive

Британці Hurts стали наступними хедлайнерами мультикультурного фестивалю BeLive, який пройде у Києві 21-24 червня

Гурт виступить на НСК "Олімпійський".

Hurts – гурт із Манчестера (Велика Британія). Їхні перші два альбоми Happiness і Exile одразу потрапили в рейтинги найкращих альбомів Великобританії, Німеччини, Австрії, Швейцарії, Польщі та Фінляндії. Пісні Hurts лунали на усіх радіостанціях світу, а кліпи збирали мільйони переглядів на YouTube.

Hurts стали першим музичним колективом в історії лейблу Sony, у якого до укладення контракту не було жодного записаного альбому і навіть синглу. У них повірили через потужний потенціал і талант.

Фронтмени гурту Тео і Адам отримали нагороди ECHO Awards, Shockwaves NME Awards, Musikexpress Style Award, MTV Germany Movie Awards, Bamby Awards та інші.

Окрім Hurts, На фестивалі BELIVE виступлять близько 30 закордонних та українських артистів.

BELIVE – це фестиваль міських культур. Він створений для тих, хто любить урбаністику, друзів та розваги. За всі роки існування України – це вперше, коли Олімпійський перетвориться на фестивальний центр.

На фестивалі буде 3 музичні сцени, стендап з Андрієм Шабановим, зона арту від Каті Тейлор і Port Creative Hub, кінотеатр під відкритим небом від film.ua, дитяча зона від Kidswill. Також буде зона сіті спорту, гаджетів, блогінга і найкращих представників Вуличної Їжі.

Квитки можна придбати на сайті фестивалю та на kontramarka.ua.