Фестиваль кіно та урбаністики “86”-2018 презентував офіційний трейлер

5-й фестиваль кіно та урбаністики “86” у місті Славутич Київської області представляє офіціний трейлер під назвою “Щось невловиме”

Про це повідомляє відділ комунікації фестивалю.

"Авторка ідеї та режисерка - Надія Парфан. Музику написала солістка гурту Grisly Faye Маргарита Кулічова, а графіку створили Валерія Гуєвська та Катерина Возниця. Особлива подяка Ірині Зайцевій та Юрію Буличову", - ідеться в повідомленні.

Цього року фестиваль триватиме з 9 по 13 травня. На ньому можна побачити фільми українських та іноземних режисерів. 

Спеціальними гостями стануть кінематографісти, художники, музиканти, архітектори та дослідники міського простору з Європи, Азії та Нового Світу, зокрема призери кінофестивалів.

Так, у заході візьмуть участь режисери фільмів-фіналістів конкурсу "Пальма Півночі", до участі у якому було відібрано 5 українських та 7 іноземних стрічок.

До складу журі увійшли сценаристка Наталя Ворожбит, журналістка Марія Кувшинова та програмний директор кінофестивалю в Їглаві Віктор Корень. Марія Кувшинова представить на фестивалі фільм Олександра Міндадзе "У суботу".

Конкурс MyStreetFilmsUkraine судитимуть головний редактор каналу Current Time Кенан Алієв та співзасновниця мистецької формації Wiz-Art Ольга Райтер. Ведучі показів MyStreetFilmsUkraine – журналісти Катерина Сергацкова і Юрій Марченко.

Кураторами урбаністичної програми фестивалю є міжнародна арт-група Metasitu: Едуардо Кассіна (Іспанія) та Ліва Дударева (Латівя). На ролі тьюторів архітектурного воркшопу запрошено групи HELLO WOOD (Угорщина), MOOD FOR WOOD (Польща), COLL COLL (Чехія), 2021 (Словаччина) та Formografia (Україна). Учасниками першої у Славутичі міжнародної резиденції стали митці та дослідники з 7 країн, що брали участь у будівництві міста.