Письменниця відклала написання книги про покер, бо стала добре заробляти на грі

Письменниці Марії Конніковій довелося відкласти роботу над книгою про покер через те, що вона стала занадто добре заробляти на грі

Про це пише Deadspin.

Письменниця народилася в СРСР і емігрувала до США з родиною, коли їй було чотири роки.
Коннікова автор двох бестселерів за версією New York Times: "Думати, як Шерлок Холмс" і "Психологія недовіри. Як не потрапляти на гачок шахраїв".

У 2017 році вона оголосила про тематику наступної книги - покер. Для цього вона вирішила почати грати в покер з нуля і написати книгу про свій досвід.

 

 

Наставником Коннікової став Ерік Сайдел, професійний гравець в покер і член Залу слави покеру. Письменниця планувала протягом року занурюватися в світ покеру, а потім випустити книгу про це.

1 травня 2018 року Коннікова повідомила, що вихід книги переноситься на 2019 рік. Справа в тому, що письменниця серйозно захопилася покером. У січні їй вдалося виграти 86 тисяч доларів в турнірі PCA National. Потім вона посіла друге місце в Asia Pacific Poker Tour Macau і отримала 57 тисяч доларів.

"Я повний аутсайдер в покері. Я прийшла в це як людина, яка не мала жодного досвіду", - розповіла Коннікова. За словами письменниці, Ерік Сайдел - кращий тренер в світі.

"Я дуже багато і наполегливо працювала над своєю грою і цей успіх означає, що мої зусилля не були марними", - повідомила письменниця після перемоги на PCA National.