Соліст Львівської опери, якого обвинувачували в сепаратизмі, схиляв дітей до статевих контактів

Під час обшуків у квартирі колишнього соліста балету Львівської опери Миколи Санжаревського поліція виявила подробиці скандалу з розбещенням неповнолітніх вихованців балетної школи

Інформацію підтверджує прокуратура Львова, передає Enigma.

Джерело прокуратури повідомляє, що танцюрист залишав вихованку балетної школи після занять та змушував її займатися з ним сексом. Дівчинка зізналася батькам про це лише після того, як вибухнув сепаратистський скандал за участі Санжаревського й у ЗМІ заговорили про педофілію.

Кілька років тому саме через сексуальний потяг до дітей відомого танцюриста вигнали з попереднього місця роботи. Але Санжаревський не розгубився й створив власну балетну школу. Невдовзі вона стала однією з найпрестижніших у Львові.

Коли в 2014 році розпочався конфлікт із Росією, Санжаревський підтримав агресора. Швидко створив антиукраїнські канали поширення інформації, сформував команду сепаратистів та почав збирати гроші на допомогу бойовикам батальйону «Восток». З наданих «Миротворцем» матеріалів стало відомо, що бойовики також просили Санжаревського передавати розвідувальну інформацію. Чоловік почав використовувати для цього 13-річну дівчину, брат якої служив в зоні АТО. З переписки можна зробити висновки, що балерун мав статеві контакти з неповнолітньою, а також задовольняв свої сексуальні потреби неприроднім способом. Однак на цей час достеменно невідомо, чи саме цей випадок фігурує в кримінальному провадженні по педофілії Санжаревського.