Хапав за сідниці: журналістка відгамселила вболівальника у прямому ефірі

Журналістка вдарила футбольного вболівальника під час прямого ефіру, бо він схопив її за сідниці

Про це повідомляє News.com.au.

Марія Фернандо Мора вела пряме включення поблизу стадіону "Акрон" у Мексиці, коли група вболівальників увійшла до кадру та почала співати.

Марія не розгубилась і почала брати у одного них інтерв’ю, однак вже за декілька секунд накинулась на фаната з мікрофоном.

Вже наступного дня журналістка розповіла у Twitter, що викликало у неї таку бурхливу реакцію.

"Що сталося зі мною у четвер, трапляється з тисячами жінок кожен день у громадських місцях. Різниця лише у тому, що це сталося зі мною під час прямого ефіру на телебаченні, і я вирішила захистити себе. Моя реакція перетворила буденний факт у щось вірусне", - йдеться у повідомленні.

За словами Мори, під час інтерв’ю вона відчула, що ззаду її хтось чіпає. Спочатку журналістка вирішила, що це випадкове тертя через стрибаючих та співаючих фанатів.

"Цей хлопець став впевненішим, бо я не реагувала і продовжувала робити свою роботою, ще двічі простяг свою руку мені між сідницями. Я вирішила захистити себе", - поділилась Марія.

Декілька відомих осіб у Мексиці відреагували на ситуацію та прокоментували інцидент з хештегом #UnaSomosTodas - одна серед багатьох.