Ласунка! У нас все під контролем. Новини компанії

Компанія "Ласунка" підтвердила, що всі найсуворіші вимоги системи безпеки управління харчовими продуктами виконуються, а це, в свою чергу, означає, що вся готова продукція є якісною та безпечною для споживачів

Food Safety System Certification 22000 є найнадійнішою міжнародної схемою сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів в ланцюзі постачань, яка відповідає стандартам ISO 22000: 2005, ISO / TS 22002-1: 2009 і додатковим вимогам FSSC 22000, визнаним у всьому світі

Сертифікатом FSSC 22000 можуть похвалитися небагато підприємств-виробників у сфері виробництва продуктів харчування в Україні.

Серед виробників морозива - компанія ТОВ "Ласунка", що однією з перших звернулася до офіційного представника компанії "DQS CFS GmbH", яка є світовим лідером сертифікаційних послуг в Україні - МЦК "ПРИРІСТ" (МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР ЯКОСТІ "ПРИРІСТ").

Під час сертифікаційного аудиту були перевірені всі підрозділи підприємства компанії, контролю підлягали як дотримання санітарно-гігієнічних норм при виробництві продукції, технологічні режими по ходу виробництва, так і процес надходження сировини на підприємство, його якість та безпека, включно з перевіркою власне сировинних постачальників. Найсуворіше перевірялося ведення всієї належної документації, проводилося опитування персоналу на знання вимог FSSC 22000.

Таким чином компанія "Ласунка" підтвердила, що всі найсуворіші вимоги системи менеджменту безпеки харчових продуктів виконуються, робота всіх задіяних у системі служб відбувається під контролем групи безпеки харчових продуктів і діє чітко і злагоджено.

Отриманий підприємством Сертифікат буде діяти протягом 3-х років. Його дія буде супроводжуватися щорічним наглядовим аудитом з боку компанії DQS CFS GmbH як підтвердження дотримання вимог схеми сертифікації.

Сертифікат FSSC 22000, як вважає керівництво компанії "Ласунка", забезпечить довгостроковий успіх підприємства через безперервну оцінку бізнес-процесів, що в свою чергу складеться в стійкий, відпрацьований комплекс конкретних зобов'язань підприємства щодо постійного аналізу вимог споживача, визначеності процесів, із подальшою демонстрацією послідовного контролю над небезпечними чинниками і процесом їх усунення.

Сертифікація підприємства, з одного боку, забезпечила значне розширення ринку збуту, дозволила йому укладати угоди на поставку продукції з багатьма країнами, а з іншого - значно підвищила відповідальність за якість і безпеку продукції не тільки перед вітчизняними споживачами, але і перед зарубіжними.