Голлівудські актори бідніють, бо за відоме ім'я вже не платять. Рейтинг гонорарів зірок

Виявляється, з 1990-х років гонорари акторів впали. Якщо раніше топові актори, такі як Том Хенкс, Джулія Робертс або Уілл Сміт отримували по $20 млн за кожен фільм, то зараз такий гонорар отримати досить складно

Про це пише Variety.

Як зазначає видання, наразі інтерес глядачів змістився від акторів до персонажів, яких вони грають.  Зіркам кіно все менше платять за їх ім'я, і все більше – за образи.

Так, одним з найуспішніших вважається персонаж Залізної людини у виконанні Роберта Дауні молодшого. Всього за 15 хвилин екранного часу у фільмі Людина-павук: Повернення додому актор отримав 10 млн доларів.

Гіганти Голлівуду можуть не чекати касових зборів, щоб отримати свій відсоток. Наприклад, Том Круз, Бред Пітт, Дуейн Джонсон або Він Дізель можуть встановлювати рівень мінімального гонорару ще до початку зйомок фільму.

До того ж, іноді зіркам навіть не доводиться чекати, доки фільми зберуть касу, щоб отримати чвої чеки. Актори на певному рівні можуть зажадати, щоб їх бонуси були оплачені ще до чи під час зйомки.

Згідно з рейтингом, опублікованим Variety, першу сходинку посідає Деніел Крейг. За роботу в новому фільмі про Джеймса Бонда він отримає 25 млн доларів.

Дуейн Джонсон за фільм Red Notice отримає 22 млн доларів. Закриває трійку лідерів Він Дізель, який за роботу в останньому Форсажі заробив 20 млн доларів.

Далі опинилися Енн Хетеуей, яка за фільм "Барбі" отримує $ 15 млн, та Дженніфер Лоуренс з фільмом "Червоний Горобець" і гонораром у ті ж 15 мільйонів доларів.

Повний список акторів та їх гонорарів:

Читайте також: Кінопрем'єри 2018 року. 11 фільмів, які ми вже встигли побачити цьогоріч