Від Надії Савченко пішли адвокати. Причиною стала її сестра

Від народної депутатки Надії Савченко пішли її обидва адвокати - Олег Соловей та Дмитро Бугай

Про це повідомив адвокат Соловей, передає "Українська правда"

"Сьогодні ми розірвали наші робочі стосунки. Ми – я і Дмитро Бугай – більше не представляємо інтереси Надії Савченко. Ми підписали сьогодні відповідну угоду", - сказав він.

Соловей зазначив, що причиною цього, зокрема, стала не адекватна поведінка сестри Надії савченко - Віри, яка втручається у робочі стосунки захисників і підзахисної. 

"Ми не прихильники таких відносин, ми не будемо працювати зі сторонньою людиною, у тому числі з Вірою, яка веде себе по відношенню до адвокатів сестри некоректно. Ми працюємо з клієнтом і напрацьовуємо єдину позицію, а всі сторонні вручання не йдуть на користь Надії", - сказав Соловей.  

Також адвокат додав, що питання припинення співпраці обговорювали протягом кількох днів і 11 травня дійшли згоди. 

Соловей також додав, що Віра Савченко знайшла для своєї сестри іншого адвоката - Олександра Шадріна. Він захищав екс-мера Слов'янська Нелю Штепу, екс-нардепа від забороненої Компартії України Аллу Александровську та "антимайданівця" Гната Кромського, відомого на прізвисько "Топаз".

"Але сьогодні у нашій присутності Надія підписала відмову від усіх адвокатів, у тому числі і від Шадріна", - сказав Соловей.

Соловей також додав, що він та його колега готові повернутися до захисту Савченко, якщо ніхто не втручатиметься у їхню роботу.