Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути: Козловський про виступ у Москві

Заслужений артист України Віталій Козловський, який був учасником концерту до 9 травня у Москві, заявив, що ні від кого не приховував свій виступ

Про це він написав на свой сторінці у facebook.

"Для уникнення спекуляцій вважаю за необхідне сказати наступне. За останні 4 роки я жодного разу не виступав в Росії і вважаю це недопустимим зі зрозумілих на те причин. Але коли від українців, які живуть у Росії, отримав запрошення виступити на концерті з нагоди Дня Перемоги - після тривалих сумнівів погодився. Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути та з іншої нагоди цього виступу я б собі не дозволив", - сказав співак. 

Козловський зазначив, що різниці між ветеранами у різних країнах СНГ немає, оскільки всі вони пройшли одну війну. Нинішній конфлікт між Україною та Росією назвав протистоянням політиків і сказав, що це не має нівелювати історію та подвиг тих, хто переміг у 1945 році. 

Крім того, співак сказав, що під час концерту отримав записку "Україна, ми тебе любимо. Нехай завжди буде мир" і зрозумів, що все робить правильно. 

"Я чесний перед своєю Батьківщиною-Україною. Я неодноразово виступав в зоні АТО і підтримуватиму свою країну в усьому і завжди. Я пишаюся званням Заслуженого Артиста України і принциповою умовою мого виступу в Москві було - щоб саме так мене оголосили. Щоб я мав можливість спілкуватися зі сцени саме як Український артист і просувати українську ідею і нашу правду простим людям", - додав Козловський.