На фіналі Ліги чемпіонів у Києві чергуватимуть майже 4 тисячі силовиків

Під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві біля НСК "Олімпійський" і прилеглої до нього території чергуватимуть 3,8 тис. силовиків

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Для забезпечення громадської безпеки під час проведення фіналу Ліги чемпіонів на НСК "Олімпійський" і прилеглої до нього території будуть нести службу 3800 працівників різних підрозділів системи МВС, зокрема, поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії", – йдеться у повідомленні.

За інформацією заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича, "поліція робить все, щоб виключити пронесення небезпечних предметів або речовин на стадіон і в місця масового скупчення громадян. Буде задіяно всі підрозділи Національної поліції - від вибухотехнічної служби до поліцейських-кавалеристів, кінологів, патрульних і підрозділів тактико-оперативного реагування".

У поліції додали, що 15 травня в районі НСК "Олімпійський" відбулися командно-штабні навчання МВС. У рамках цих навчань правоохоронці відпрацювали концепцію забезпечення правопорядку, а також роботу під час прибуття вболівальників до спортивної споруди та забезпечення громадської безпеки і порядку на території самого стадіону.

Читайте також: Вболівальники "Ліверпуля" поскаржаться до УЄФА на захмарну вартість проживання у Києві