Наполеглива американка написала хлопцеві 65 тисяч повідомлень. Тепер вона під арештом

31-річна Жаклін Адес потрапила у тюрму через те, що писала хлопцеві забагато повідомлень та почала його переслідувати

Про це повідомляє канал Fox News.

Мешканку американського міста Фенікс, штат Арізона, заарештували за переслідування чоловіка, якого вона зустріла на сайті знайомств.

31-річна Жаклін Адес серйозно захопилася новим знайомим. Попри те, що у них було всього одне побачення, вона почала переслідувати молодика.

В цілому дівчина написала йому 65 тисяч повідомлень. Іноді чоловік отримував близько 500 повідомлень за день. Потерпілий двічі заявляв про переслідування в правоохоронні органи, адже Жаклін паркувалася напроти його будинку і продовжувала відправляти повідомлення. Після того, як поліція примусила дівчину поїхати геть від будинку американця, вона перейшла на загрози.

Зокрема, в одному з послань вона написала, що вона хоче прийняти ванну, наповнену його кров'ю. Адес також загрожувала чоловікові вбивством і порівнювала себе з Адольфом Гітлером, якого називала “генієм”.

Об'єкт її переслідувань востаннє звернувся в поліцію, побачивши на записах з камер відео-спостереження, Адес яка приймала ванну в його будинку, коли його не було вдома. Поліція затримала дівчину та знайшла в її машині ніж для обробки м'яса.