На Донбасі загинуло двоє бійців ЗСУ, ще четверо - поранені. Втрати окупантів - 13 осіб

Минулої доби двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі, ще четверо військових зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ситуація на Донбасі ускладнилася, адже вздовж всієї лінії зіткнення тривали активні бойові дії. Окупанти 66 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 25 разів застосовували міномети, артилерію та реактивні системи залпового вогню БМ-21.

Близько 9-ї години вечора російські найманці гатили з РСЗВ БМ-21 "Град" по позиціях українських військ в районі Авдіївки. Бійці ЗСУ давали адекватну відповідь окупантам та вели активну оборону.

На Луганському напрямку напруженою ситуація була в районах населених пунктів Новозванівка та Троїцьке, де противник використовував снайперські пари, на що військові вживали ефективних контрснайперських заходів.

На Донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Майорськ. Постійно тривають бойові дії в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Опитне. На Маріупольському напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Водяне, Лебединське, Широкине.

"Під час бойових дій вчора двоє наших захисників загинуло, четверо отримали поранення. Поранених оперативно евакуйовано до шпиталю, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу і їхньому життю нічого не загрожує. За даними розвідки, минулої доби противнику нанесено втрат – 5 окупантів знищено та 8 поранено", - наголосили у  штабі.