Одеську поліцію і СБУ закликають скасувати концерт співака, який підтримав окупацію Криму і виступав у Москві

Одеський обласний осередок організації "Всеукраїнська люстрація" звернувся до керівника ГУНП в Одеській області Дмитра Головіна, начальника обласного УСБУ Олександра Довженка і очільника ОДА Максима Степанова з вимогою скасувати концерт популярного поп-виконавця Віталія Козловського, запланований у нічному клубі "Ітака" на 2 червня 2018 року

Про це повідомляє Думская.net.

Як наголошується в заяві "люстраторів", "розважальні заходи за участю таких осіб, як Віталій Козловський, є категорично неприпустимими в Одесі, особливо, якщо врахувати, що вже п'ятий рік йде російсько-українська війна".

На думку авторів заяви, концерт Козловського може спровокувати масові заворушення в Одесі, зіткнення між патріотично налаштованими одеситами і охороною закладу.

Вони нагадують, що Козловський прославився своїми одіозними заявами з приводу війни і окупації частини території України. Так, він нібито не знає, хто почав війну, хто агресор і хто окупував українські землі. Йому все одно, кому буде належати Кримський півострів, він підтримував слов'янську коллабораціоністку Нелю Штепу і розважав окупантів на концерті 9 травня 2018 року в Криму.

"Всі ці факти є яскравим підтвердженням лояльності Козловського злочинному кремлівському режиму і неповаги артиста до держави Україна і громадянам України. Тому сподіваємося, що найближчим часом в ЗМІ буде оголошено про скасування концерту Козловського в Одесі, тим більше, що недавно його концерт скасували у Львові", - йдеться в заяві "Всеукраїнської люстрації".