"Динамо" дізналося потенційних суперників по Лізі чемпіонів

Визначилися вірогідні суперники київського "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів 2018/19

Про це повідомляє UA-Football.

"Динамо" стартує з третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому буде серед сіяних команд. Потенційних суперників повинно було бути чотири, але залишилося три, оскільки до списку несіяних потрапив представник московський "Спартак", який, як і решта російських клубів, не може зустрічатися у єврокубках з українськими командами.

Відтак, у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів "Динамо" може зіграти з "Фенербахче" (Туреччина), "Стандардом" (Бельгія), або "Славією" чи "Яблонцем" (Чехія).

Чемпіонат Чехії ще не завершився, у турнірі триває боротьба за другу позицію, володар якої й стане потенційним суперником "Динамо" у кваліфікації ЛЧ.

Перед заключним туром "Славія" випереджає "Яблонець" на 3 бали і має кращу різницю забитих та пропущених м'ячів, яка є першим критерієм при рівній кількості очок. Кваліфікуватися до Ліги чемпіонів "Славії" завадить лише поразка у останньому турі від "Тепліце" та перемога "Яблонця" над "Словацько". При цьому, "Яблонець" повинен виграти з якомога більшим рахунком, аби компенсувати різницю у вісім м'ячів у таблиці забитих і пропущених голів.

Читайте також: До Києва їдуть "Реал" та "Ліверпуль". Чому це буде фінал мрії