Екс-"міністра" терористів "ДНР" у Росії посадили у приймальник для нелегалів

У Росії екс-"міністра культури" терористичної організації "ДНР" Наталію Вороніну помістили до приймальнику для нелегальних мігрантів у місті Гулькевичи Краснодарського краю

Про це повідомляє російське видання "КоммерсантЪ" із посиланням на Адлерський суд Сочі.

За даними видання, постанову про депортацію Ворониної із забороною на в'їзд у Росію на 5 років суд ухвалив 20 травня, але рішення не набрало чинності, оскільки Вороніна подала на нього апеляційну скаргу. До розгляду скарги Краснодарським крайсудом терористка перебуватиме у центрі для нелегалів.

Заступник голови комітету Держдуми у справах СНД Костянтин Затулін заявив виданню, що допоможе Вороніній на прохання екс-депутата Верховної Ради України ві "Партії регіонів" сепаратиста Олега Царьова.

"Про рішення суду з приводу висилки Наталії Вороніної я дізнався у неділю від екс-депутата Верховної Ради України Олега Царьова. На його прохання я звернувся до начальника головного управління з питань міграції МВС Росії Ольги Кирилової, яка дала своїм співробітникам доручення розібратися в ситуації", - розповів Затулін.

Читайте також: Колишній СБУшник, якому дав медаль Ющенко. Хто такий новий ватажок "ЛНР"

Сам Царьов повідомив у Facebook, що Вороніну затримали в Адлері під час спроби перетину російського кордону. Пізніше Царьов видалив допис. За даними Царьова, приводом для затримання та судового розгляду щодо перебування Вороніної в Росії став прострочений дозвіл на роботу в Росії.