Невідомі у масках винесли 2 млн з київського бізнес-центру

Група невідомих у масках нахабно пограбувала офіси у київському бізнес-центрі "Либідь"

Злодії винесли з сейфів щонайменше 2 млн грн, повідомляє ТСН.

Злодії проникли у приміщення через вікно другого поверху. Поблизу бізнес-центру проходить теплотраса, уздовж якої йдуть труби - саме на рівні другого поверху.

На другому поверсі було пограбовано приблизно 15 офісів. Тут розташовуються кабінети концертного агентства "Аншлаг", аудиторської компанії, магазину одягу Oh My Look та інші маленькі офіси.

На відео з камер спостереження, які зараз вивчає поліція, потрапило кілька чоловіків у масках. Четверо з них ходили другим поверхом і зламували замки на деяких офісах. В інші приміщення вони потрапляли, вирізаючи гіпсокартонні перегородки, що розділяють кабінети.

Охоронець, який спав внизу, навіть не поворушився. Декілька грабіжників стояли поряд з ним і стежили, щоб чоловік не прокинувся.

Загалом, за чутками, з сейфів усіх пограбованих офісів злодії забрали 2 млн грн. Остаточна сума збитків з'ясовується. Зламавши офіс на третьому поверсі, вони розбудили прибиральника, який там спав. Чоловік злякав злодіїв, і ті втекли. Прибиральник спустився до охоронця, і вони викликали поліцію.